dimarts, 29 de gener del 2008

L'home del temps

Sabeu que sóc home de gags fàcils, i ara no me'n podia estar. En l'últim telenotícies UPF he fet d'home del temps. En sentit estricte. Ara que ho he dit estic més tranquil.

Després de la tempesta del migdia, amb corre-cuites per enllestir la peça del Raval, van obrir-se clarianes a mitja tarda. Ja amb el cul a taula, 'el ínclito, el maravilloso, el de los dedos vertiginosos' va fer-se amb una escaleta, va fer una rudimentària suma dels temps i va començar a fer pràctiques amb aquest instrument que se'n diu cronòmetre. Tot i que el mecanisme és d'una complexitat pasmosa -ho sabeu-, l'home del temps -en Teo, jo- ràpidament va entendre el funcionament de la cosa: botó dret, dispara! botó dret, para! botó esquerre, repara!

La borrasca va arribar de la caverna. Una massa de núvols en forma d'errors en la codificació del temps -en el Time Code, pels modernillus- va cobrir la zona occidental de la taula de realització, on seia aquest humil home del temps. A veure si us entereu ENG's, que al Time Code de l'escaleta s'ha d'especificar el temps de la peça en sentit estricte! No val posar el temps que dura la peça amb els, posem per cas, 15 segons de cua inclosos. Perquè aleshores no se sap quan s'ha de tallar realment la peça. Capito?

Però siguem directes i donem noms i cognoms. D'entre els ENG que la van cagar amb el Time Code -van incloure la cua-, s'hi compta l'ENG Raül Calàbria. Pallús!

Fora d'això, em va desagradar que SOS Racisme, per accedir a fer l'entrevista, exigís que l'informatiu estigués ple de negres. A més a més devien també imposar que el presentador fos marroquí, amb aquella tonalitat de pell tan particular. Ara també m'he quedat tranquil. Estic molt tranquil, avui.