dilluns, 14 de gener del 2008

El Teo se sent realitzat

Caramba! Heu vist el rellotge? Fem tard!
Comencem, doncs, la bitàcola. (Aquest símil mariner vindrà molt al cas si al final naufraguem -així, en el simpàtic plural majestàtic-).

Del que es tracta en aquest bloc és de veure què fa en Teo a escola, en aquest centre -no se sap si de primària, secundària o terciària- que és la Pompeu i on s'ensenya, entre d'altres coses, a fer tele. Això de Teo, pels pocs llegits, és una metàfora, una cabriola, un recurs barat per parlar de mi mateix i fer veure que em fa vergonya parlar de mi mateix. En tot cas, amb les pistes que ja he donat i amb les regles bàsiques de la morfologia i la gramàtica, ja es pot entendre el nom del bloc: 'el Teo fa tele'.

Una vegada perdut el temps en circumloquis estúpids, entrem en matèria. La Divina Providència ha tingut l'ocurrència d'encomanar a en Teo la feina de realitzador pel primer informatiu d'UPF Televisió. Els primers rumors apunten que el suspecte va tenir un atac de pànic i volia marxar a una illa remota. Però són només rumors, perquè resulta que en Teo sap perfectament que la feina no es fa sola. El primer pas ha estat fixar-se molt en què fa la competència directa, és a dir Tv3, Tve, Cuatro, Telecinco i Antònia3. Un cop comprovat que, formalment, els noticiaris televisius d'avui en dia són terra de Xauxa, hem tirat pel dret. Visca el classicisme.