dilluns, 10 de març del 2008

Són les 4:46. Defalleixo.

A última hora toca acabar el projecte de productora multimèdia Zitzània Produccions. La cosa ha quedat ben rodona, amb la seva ràdio, la seva web i la seva tele. Demà a primera hora (9h) toca presentar la criatura. Y yo, con estos pelos, aquí escrivint...


El cas és que s'ha d'anar a pams, anar distribuint tristament el temps que la Divina Providència ens ha dedicat. I durant el cap de setmana he estat abocat en l'especial eleccions del taller de tele. Ara en pateixo les conseqüències.

Malgrat tot, queda la satisfacció de la feina ben feta. He quedat esmaperdut-corprès amb la presentació. En Marcos ha superat a la torera la prova del ball de xifres.
...ara, que la Sònia de chapeau. Es menjava la càmera. L'he vista amb una seguretat absoluta -només un lapsus- i amb una naturalitat que no s'ha vist en totes les emissions del taller. Dic.

També un reconeixement per l'esforç de la majoria -amb els ja coneguts i identificats altibaixos-, per les hores extra i pels que han assumit com a pròpies feines col·lectives. Bravo. Gràcies a l'esforç hem fet un programa d'una hora i en l'horari previst -malgrat els mil impediments tècnics i burocràtics-.

Vam tenir una taula de so que petava i uns alumnes simuladors... Tot i així, hem plantat el pi.